Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TIDSBEGREPPET

I en värld av mönster
I en hierarki av människor
Vet plötsligt ingen vad klockan är
Panik
Kaos
Skrik
Gråt
En röst bedyrar för massan att
klockan är 12
Allt återgår till det normala
Liemannen vet alltid vad klockan är




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-05 19:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP