Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I KORSTÅGENS LED

I korstågens led
i fanans glans
finns glöden

En glöd som
aldrig dör

En glöd som
alltid värmer

En glöd som går
från hand till hand

Kärleken är starkast
I en tid då pyromanen
är en mycket blek kopia




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2011-06-05 20:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP