Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄNSLOELEMENTEN

Elementen styr känslorna
Styr varje person individuellt

Smala på orden:
Jord
Eld
Vatten
Luft

Märk hur olika de tolkas
från varje mun




Fri vers av Schackpoeten
Läst 263 gånger
Publicerad 2011-06-05 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten