Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hallucinationer utan slut

smälter ihop med all stjärnstoft
andas glitter blandat med luft
skär med blicken genom sprucket glas
syrlika tårar smälter alla hinder
brinner ner blickarna till aska
förkolnar våra ögon

springer i oändliga cirklar
med förbundna ögongropar
och det bländande ljuset
glödande i dem




Fri vers av fröken a.
Läst 290 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-05 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken a.
fröken a.