Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormen

 

 

sorg är ett tema
jag använder mig av sorg

strid är ett ledord
hur jag ställer mig till strid

sanningen vet jag ingenting om
jag använder mig av sanningen

när jag ljuger
talar jag om icke-existens

spåren leder alltid fram till den
som gjort spåren

stormen har ett sätt att avslöja
vem som beställde fram stormen

 

det var jag

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-06 01:09



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Skön och mystisk är sista strofen, liksom hela dikten!
2011-06-06

    ej medlem längre
läser insikt i människans natur, läser kalasavslutning som sätter en sån där skön punkt i protokollet. tackar!
2011-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP