Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
solsommar här kommer jag ni ser mig inte här igen kanske annan stans annan gång.


Sista vinterdiktens död.

Nu nu,
ditt hår luktar salt,
Fiskflicka
från vårt privata hav
och det är äntligen
äntligen


Och det finns nya händer
mina ärr har blivit vackra
Tatueringar
huden din mjölkchoklad
och jag har äntligen
äntligen


Min bok av skrovlig
pergamenthud
tatuerar nya historier
själv, den har inget bättre för sig
och året är äntligen
äntligen


-

Rakt ut nu
tänker
sista
Nu
räcker det

så äntligen


äntligen

flyger

solen

jämsides




Fri vers av Nikatta
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-06 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nikatta
Nikatta