Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprillans ny




Flickan med


de små vita


sönderlekta


handlederna


leker inte


längre hon


har fått en


sprillans ny


liten gravsten




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 810 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-06-07 14:37



Bookmark and Share


  sandraskänslor
gillar verkligen "sönderlekta handleder", bara det säger så himla mkt
2011-07-24

  Nina Nightwish
Sorgligt, men sant för många unga.. Den svider i bröstet den här texten
2011-06-29

    Tea Alex
Men, inte med.
2011-06-21

    Tea Alex
Ja.

För vissa är det så det slutar.


Tragiskt med realistiskt.
2011-06-21

  Fru Intighet
Wow, otroligt!
2011-06-13

  Svartsilver
sista resan för en skadad liten fågel
bär till himlen och aldrig tillbaks igen.
2011-06-13

  wildrose
Aaoouch
2011-06-09

  Junitvillingen
Blir helt tagen...vilken tragik ryms inte här...så få ord, men så mycket som blir sagt ändå...blir djupt gripen. Finns fler barn än vi tror som har ett helvete. Bokmärke för veckans mest berörande text på Poeter.se!!
2011-06-09

  rundgångbalansochgungning
wow spiken i hjärtat och som skräddarsydd för mig. Well thanks
2011-06-08

  Line W
Snyggt upplägg, bra och jävligt stark text!
2011-06-08

  Anna*
Jag blir djupt berörd på flera plan. Den lättsamma tonen i kombination med det tungt smärtsamma är effektfullt och skickligt. Applåder
2011-06-08

  Starfish-Aura
Det saknas något...
"för, har fått"
Annars saknar den inget.
Monstruöst kväljande.

//Mjao
2011-06-07

    AA VIP
Smärtsam text.
2011-06-07

  Sophie Jennifer
Grym! Välkommen tillbaka :D
2011-06-07

  Jazz-75
Där satt den!
2011-06-07

  zacke :]
fett rå, men sjukt grym
2011-06-07

  Julio VIP
väldigt bra upplagt
2011-06-07

  lisa"puzzle"svensson
så rakt på sak som en knytnäve i magen, du har gjort det igen, snyggt om styggt...
2011-06-07

  Baystream
en vit sten ovan en mörk verklighet.
2011-06-07

  Emme VIP
Smärtan når hjärtat på
en halv sekund o stannar
nog där ett tag... Bra skrivet
som alltid..
2011-06-07

  sulimaa
Många som inte orkar leka längre...den här texten känns i hjärtat...
2011-06-07
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite