Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordpicering


Skicka mig små lappar
att fästa på tungan,
smultronord med fyllning av jordmylla
sådana som lyser upp likt eldflugor,
och visar vägen mot grottors mynningar

jag hör dig viska, där du står i en annan värld
mellan druvfläder och sammetsblomster,
- känner du vindarna från haven vi färdades på?








Fri vers (Fri form) av _Mian_
Läst 496 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-07-06 15:42



Bookmark and Share


  sister mary
åh,havsvindarna...så vackert! Och gillar tanken att fästa ord på tungan,det kan man behöva:)
2013-02-16

  Vind
Sköna "bilder" för alla sinnen... att få stiga in i
2011-07-06
  > Nästa text
< Föregående

_Mian_
_Mian_