Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontrastvätska

Min vardagsperson är en hårdrockare.
Men det finns en skrattande älva.




Dagbok av Tina-sol VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-08 00:07



Bookmark and Share

  Tina-sol
Tina-sol VIP