Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar<br>


I lyckans ögonblick

 

I lyckans ögonblick

finns doft

en längtan

att få  röra vid

att minnas ett endaste

ögonblick 

 

 

ett ögonblick

 

och

jag kände mig

 

lycklig

 




Fri vers av Maiah VIP
Läst 774 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-08 00:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön text, nästa liturgisk
lycka
2013-07-11

  ResenärGenomLivet VIP
Det känns igen...
2012-04-22

  M.A.J.R
Amazing =)
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP