Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jorden mellan kista och gräs

 

 

Hon lär sig ingenting av lärarna,
men av jorden mellan kista och gräs.

 

 

 

 

 

 




Prosa av Catharina Edin VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-08 00:39



Bookmark and Share


  Per Teofilusson
skrivet av en som är jordad, och samtidigt lätt flyktig.
2011-06-08

    lärjunge
hon lär sig ingenting

av lärarna
men av jorden

mellan kista och gräs



"mellan kista och gräs"


FANTASTISKT, inget mer eller mindre!!!
2011-06-08

  Maiah VIP
Bra diktat!!!!
2011-06-08

  cilax VIP
vackert, lite skrämmande fast jag kan inte sätta fingret på varför
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP