Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett minne...


Vilseledd



Så tog du mig
med storm

som en
orkanvind
som svepte fram
älskade du mig
behagade mig
förtrollade

du tog mig
bortom vett och sans
jag var den vackraste
som på jorden fanns

du tjusade
berusade
och vi susade fram
på de lättaste moln
jag aldrig förut
varit i närheten av

men när du väl fångat mig -
det var då
allt avtog

du trodde du hade mig
på säker mark
men jag var stark!

mitt i min svaghet
fick jag kraft

jag gick!
och jag gick långt -
men min brustna illusion
gjorde ont, ont
den nästan värkte sönder
den lyckliga kvinna
jag dittills var

så lite som fanns kvar
och finns det alls
något svar
på varför du plötsligt
förändrades
till den du

egentligen var?






Fri vers av Junitvillingen
Läst 303 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-08 09:20



Bookmark and Share


  Järnkatten
Stark text om svek, det livet ibland bjuder :/...
2011-06-09

  sulimaa
Smärtsam text som ändå andas tilltro till människans styrka ...kram
2011-06-08

  Alva Johnsson VIP
Så smärtsamt.
Men Du växte
Dig än starkare
Vackert, vackart.
2011-06-08

  erkki
En känslig, fin och tänkvärd text.
Du verkar själv att trots allt växt
Du kanske stärkts av liv som var.
Så tänk på det. Håll minnet kvar!
2011-06-08

  aol
en säker vacker stark skrift, så berörande
2011-06-08

    Max Poisé
Skulle vilja avköna Yrres kommentar nedan:

Vi starka människor står!

För mental styrka är nedärvt oavsett kön, fast det kan yttra sig lite annorlunda. Tack för en bra text!
2011-06-08

  Yrre VIP
Oj, och aj! Men vi starka kvinnor står!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Junitvillingen
Junitvillingen