Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/2MD2GsJEDl9I9QWGsZho23 The Memory Band - A new skin http://minasofia.blogspot.com/2011/06/ny-hud.html


ny hud


new start
new beats
new heart
new skin



det blir de inledande orden
på denna sommar

och jag ska försöka hålla
känslan
det ger mig
i kroppen

så jag inte hänfaller
åt vemodet och
ensamhetssorgen
igen


det är sommar
min rödblommiga klänning fladdrar
mina tånaglar
mina läppar

är röda

mitt hjärta är

rött

jag är vacker
ja, jag är det faktiskt

ibland
tror jag på det
själv också
ska försöka minnas

nu väntar jag bara på
att någon annan
ska fatta det också

och vilja
lägga sina armar
om min midja
och kyssa mig

i nacken


ge mig ny hud
ett nytt

hjärta
nya toner och

låt detta vara
en ny start




Fri vers av Mina Widding
Läst 492 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-08 11:20



Bookmark and Share


  Herr Funderare
du får fixa ett sätt som gör att folk kan läsa dina härliga tankar.
Kanske en display i pannan eller så.
Den personen du blir intresserad av kommer falla pladask för dig.

Härligt skrivet!!
2011-06-17

  Alva Johnsson VIP
Å, vilka ljusa varma tankar Du förmedlar.
Glädje, framtidtro!
2011-06-09

  mickech
Så vacker! Bra skrivet!
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Mina Widding
Mina Widding