Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

invärtes

 

 

 

jag har sökt mig invärtes på dig

och grabbat tag i ditt hjärta
med mina hungrande händer -

 

när ditt hjärta stannar

släpper jag taget, och känner
mitt eget göra detsamma

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-08 13:37



Bookmark and Share


  Anya VIP
Vackert och skickligt ordat.
2011-06-08

  Ingela Svenson VIP
en slags kärleksdikt, konkret och stark!
2011-06-08

  AgnesP
Underbar.
2011-06-08

    lärjunge
aaaajjoooiiii så skööönt ... ju!!!:-)
2011-06-08

  cilax VIP
snyggt som frisyr i en cab i full fart med litet huvudduk över hjässan och solglasögon
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP