Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min lilla kniv.

Den tillhörde en gång en
Rakhyvel men jag pillade ut kniven för
Vass var den gjorde så ont men jag ville ha ett skydd mot
Dom bor i min frys.




Fri vers av ----------------
Läst 291 gånger
Publicerad 2011-06-08 17:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ont
2011-10-23

  TynANK586
Får ont bara av att läsa den...

bra skrivet!
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

----------------