Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den läsande

 

 

 

 

vem vill möta livet och leken,
och tygla dem, på rödklövssöta ängar -

min är tyngden i allt, som icke låter sig
det obeskrivligt nakna
och o-tillrättalagda jag lagt på mitt bord 

för att undersöka
och lära om det innersta av människan
som är den läsande

hon är den läsande
och jag (v)äger hennes hjärta

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-08 17:44



Bookmark and Share


  TynANK586
Början tar tag, super bra!
2011-06-10

  Anders Perols
Ett granskande av självet. Du bemästrar verkligen detta.
2011-06-08

  Ingela Svenson VIP
äger och väger, olika och lika; en vacker text sannerligen!
2011-06-08

    lärjunge
... vem motstår rödklövssöta ängars lockelses väldoft

blott död
2011-06-08

  Maiah VIP
klurigt...och mycket fint diktat
2011-06-08

  AgnesP
Fin.
2011-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP