Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikt 49

Jag är så jävla trött på dig.
Du bryr dig inte ett skit om mig.
Är du sur får jag ta all skit
Jag vill slita dig i stycken, bit för bit.
Jag ska klå dig och vinna stort.
Sen kommer du få ångra allt ont som du gjort.
När jag väl har nått min topp
Då kommer du önska att jag inte sa stopp.
Försök att be om ursäkt det funkar inte mer.
Ett känslokallt monster är allt jag ser.
Som tror att jag ställer upp vad du vill.
Jag tror du får tänka lite till.
Jag får också bli sur på saker och ting.
Du har inte behandlat mig väl när allt kommer omkring.
Du har sån jävla tur och snor allt jag vill ha.
Och sen tror du att allt är så jävla bra.
Låt mig ha någonting ifred.
Om jag hamnar i helvetet, så drar jag med dig ned.
Låt mig få skriva på min bok utan att du snor.
Jag vill få ha det som min karriär, det som gör mig stor.
Att skriva är det enda jag lever för.
Förstör du allt så vet jag en som dör.
Oroa dig inte, det är inte du.
Du har ditt jobb, din kille och allt annat skit ju.
Låt mig få ha en enda sak för mig själv.
Annars kan du gå och dränka dig i en älv.
Måste du härma och sno precis allt?
Det får mig att vilja mosa ditt ansikte i asfalt.
Visst, vi kan ha kul ibland men det räcker inte alls.
Jag hade det bra utan dig, din jävla gaphals.
Livet är tillräckligt tufft utan dig flåsandes överallt.
Allt du säger ska jag ta med en nypa salt.
Du tror du är så jävla duktig på allting.
Nästa gång du misslyckas, så ska jag dansa runt i ring.
Respekt är allt jag kräver men inte då.
Fan vad jag vill slå dig gul och blå.
Sluta vara så jävla nonchalant ditt svin.
Att vinna över dig, skulle torka bort ditt fula flin.
Låt mig få lyckas med någonting för en gångs skull
Då ska jag festa och dricka mig riktigt full.
Den festen kommer du att vara bannad från.
Då får du stå utanför och glo in som ett fån.
Du förtjänar inte min vänskap mer.
När du bara tar och aldrig ger.
Du accepterar mig inte som en vän ska.
Du kan gå och dö, stick! Bara dra!




Fri vers av Cotume
Läst 425 gånger
Publicerad 2011-06-08 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cotume
Cotume