Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonting

 

 

 


Varje litet val
bar på sin egen undergång,
ett steg bort från hyddan
jag byggt på världens tak.

Väntade på Ingenting.
Tänkte inte på Någonting.
Och ändå regnade det.

Varje själ var en själ för mycket
och jag började avverka dem.
Nu har jag bara tusen själar kvar.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-06-09 10:52



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa nu har du bara tusen själar kvar. Gillar texten och slutet extra mycket.
2011-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP