Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusiv

 

 

 

illusiv är du
som jag skriver om,
gör din gärning

 

jag såg dig på ett foto från 2007
ditt hår grånat

sorgen bar du kvar
i dina barnaögon

 

vad ska jag med dig till -
du har aldrig blottat dig

ändå vet jag
vem du är; du är bara en

medan jag är en armé

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-06-10 01:07



Bookmark and Share


    lärjunge
Du ÄR
bara SÅ

och det är inte

BARA
2011-06-10

  Wallpaper punch
vackert, vemodigt
2011-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP