Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LYSSNA DÅ FÖR FAN!

Ingen ser mig när jag inte mår bra

Ingen lyssnar när jag berättar

Ingen lyssnar när jag förklara

Ingen tror mig när det är sagt

 

Samma visa nästa dag

 

Ingen lyssnar

Ingen ser

Ingen hör

 

 

 

Min styrka är urladdat

 

 

Nu ser de mig.

Nu hör de mig.

Nu inser dem.

 

 

Men min styrka har tagit slut

 

Och det är försent att byta batteri är jag rädd




Fri vers av Black Bird
Läst 308 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-11 14:00



Bookmark and Share


    Vico
man kan ladda det! ;)
2011-06-13

  mare VIP
Nej, det INTE för sent, jag lyssnar och tror på dig ! ;)
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Black Bird
Black Bird