Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

zenit

 

 

 

solen har slutat gå upp
och gå ned

solen står högst på himlen
hela natten

 

månen har gått under
i en tidvattenvåg

månen har kapitulerat
och vilar på bottnen

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-11 14:17



Bookmark and Share


  Nanna X
du flyttar himlakropparna hur du vill med pennan
det är styvt gjort!!
2011-06-12

  Ingela Svenson VIP
så vackert, ljuset från månen tänker jag mig, hur det strålar upp från havets botten!
2011-06-11

    lärjunge
ja, på botten
av människans saknad vilar den
av människan besudlad


MÅNEN
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP