Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mottagning, eller: doktorn är död

 

 

 

på Ringvägens ambassad 
hanterar vi frågor kring asyler,
medicindoser och ämnesmolekyler

 

'det verksamma ämnet i denna drog
 är kaffe, cigarett och ambivalens'

 

doktorn är död; länge leve doktorn!

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-11 15:37



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
:)Hehe; Görsnyggt!!!
2011-06-15

  Joakim Wahlberg
Bra skrivet gillar speciellt det ambassaden har för uppgifter :)
2011-06-13

  Maiah VIP
hehe..bra
2011-06-11

  LassO
Hehe får mej att minnas när farsan beställde korv på korvmojjen inne i Guldsmeden Hudik, och efter en lång stund så frågade han "är det bekant om grisen är död än".
2011-06-11

  Ingela Svenson VIP
Han är död och han lever, tur att Ringvägen beviljar asyl!
2011-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP