Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så möter du mänskor du har mött i ditt liv igen


skärvor av bekantskaper

vandrar
vägarna
längre bort för de dig

väsenslånga år och mil

senare

luktar din själ återigen
mänskotrakter som känns igen

du återförs till stämningar och är
samtidigt helt annorlunda
du vill stämningar som lånar gårdagens erövrade händelser
och ser dig med dagens avtvättade gestalt
inför känt

du stannar till

som björnnosen far upp i luften
söker din själslighet efter nyanseringen

Där är den

och du vänder




Fri vers av Martin Goldberg
Läst 144 gånger
Publicerad 2011-06-11 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Goldberg

Senast publicerade
skärvor av bekantskaper
* Se alla