Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"det bygger inte upp mig"



Jag har bara ändrat synsett,
kastat smärtorna i sjön
och målat mig en smörblomsäng

"det bygger inte upp mig"


Alla delar
alla bitar som
någonsin funnits; inom mig

är jag
finns kvar


jag har bara ändrat synsett,
kastat smärtorna i sjön
och målat mig en smörblomsäng


"det bygger inte upp mig"




Fri vers (Fri form) av A. Thomasdotter
Läst 320 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-12 01:49



Bookmark and Share


  mickech
dikten bygger upp dig!
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

A. Thomasdotter