Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägg mig i ett mörkt hål

Gräv ned mig imorgon
Orden räcker inte längre än till mina anklar
Låt mig sova utan att
ni försvinner

Jag vet att det inte blir bättre än såhär
Fortfarande
hoppas jag på motsatsen
Det
blir
inte
bättre

Jag hatar när tankarna störtar in
Jag hatar när de stillat sig som tusentusen döda gravar

Gräv ned mig idag
Och väck mig när de klättrat färdigt




Fri vers av Vimmel
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-12 02:41



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Åh.. tänk ibland om man bara kunde slippa allting..
2014-04-13

  Spagghetin
Grymt Jävla Bra! Som vanligt, du är underbar på allt!
2012-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel