Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Debet och kredit


Bokföring har sina bestämda sidor

vänster eller höger

livet pendlar nyckfullt

mellan

tillgångar och skulder.








Fri vers (Modernistisk dikt) av tidensvans
Läst 315 gånger
Publicerad 2011-06-12 03:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
... och mellan svart och rött.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

tidensvans
tidensvans