Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommartrött

Vilar
sluter ögonen

i solen
bränns

huden
svalkas av

västanvinden
blåser

molnen
över himlen

seglar måsarna
skriande

väcker
sovande kvinna

© YM Bohman- 11




Fri vers av Njord
Läst 341 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-12 19:19



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Tycker om de korta raderna, som
säger så mycket. Möjligen är sista strofen
överflödig.
2011-06-13

  Epione VIP
Oh den här ger mig så sköna bilder av sommaren.
Vi ligger där och slumrar till, njuter och då kommer dessa härliga fåglar och väcker oss, ett gött sätt att vakna på.
Du förmedlar en härlig stund här.
Bokmärkes för sättet att skriva små korta rader och förmedla goa bilder.
2011-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER