Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är som andra

 

 

 

jag är väl som alla andra
jag kan inte prata utan att andas ut

det är som en förstörelsestorm
som en födelse av Midgårds orm

 

jag är väl som alla andra

jag andas in när jag talat klart
sväljer luft och ihåligheter

andas in det andra sagt förut 
sväljer hela människor -

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-12 22:19



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
luften är vår gemensamma nämnare, men vad mer...Bra!
2011-06-13

  Carola Zettergren
Ja, alla andra är ju som jag- det borde dom ju vara, vi är alla människor- Som måste andas (samma luft)...
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP