Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undantagstillSTÅND

det vassa bladet mot din kalla tunga
särar fåror

så lätt att falla tillbaka

älska det vassa kalla
stålet och dina tänder

bit

låt vätskorna flöda
och låt mig vara

såret. varar.

längre än två år. varar

det luktar surt om knivens egg
det slöa blöta
slapp muskel och kulan mot tinningen

återgår till att vilja ha dig
undantagstillSTÅND

ersätter begäret med kniven mot strupen
dina händer som inte rör mig

dina giftiga händer

dom tomma bladen
jag bläddrar
söker ivrigt
försöker se kanske
hemliga orden. säg

kåt

och jag vet du drömmer. kommer.
fingrarna och sårskorpor
ärren som ritar konturer mot en suddig bakgrund

nit

du krossar mig som en insekt under din högra sko




Fri vers av Violet Blue
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-13 00:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
den där sista meningen satt som smäck rakt i solar plexus
2011-06-25

  Gunnar Hilén VIP
Satan att du inte fått några ord som tack...av mig får du...det är sååå naket och kämpande
2011-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Violet Blue
Violet Blue