Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På klädstrecket


På klädstrecket
svängde och slängde
våra kvinnliga kupor -
mina C och dina D

och i skuggan
satt vi obesvärade
och nakna

lättjefullt läppjande
på Moncaro Verdicchio

och såg hur
bh-banden i vinden

tvistade om
naturen av deras
förbindelse

och hur de till sist
trasslade in sig
i varandra

kärleksfullt

efter alla
bortförklaringar




Fri vers av Delilah Juno VIP
Läst 728 gånger och applåderad av 28 personer
Utvald text
Publicerad 2011-06-13 11:22



Bookmark and Share


  Ronny Berk
lyckos, den vinden ... som så vidrörde , trasslade - och ...
2014-05-11

    ej medlem längre
Grattis till den välförtjänta stjärnan. En toppentext!
2013-08-24

  Siggesdotter
Vilken härlig dikt du har skrivit här! Både fin och rolig tycker jag!!
2013-04-08

  pixter
ja, så här kan vardagen också tolkas... om man är uppmärksam på livets magiska symbolik... snyggt
2011-06-28

  stella
Åh så underbart! :))
2011-06-14

    ej medlem längre
Yes. Lust och lite humor i läcker samklang..som en kärleksakt
2011-06-13

  Linda CH VIP
Jättefin, full med pirrande känslor.
2011-06-13

  Aisha VIP
:-))

fint och fyndigt....!
2011-06-13

  sangel
Underfundigt. Kommer på mig med att sitta och småle. Tack
2011-06-13

    ej medlem längre
mycket bra detta - tycker jag
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Delilah Juno
Delilah Juno VIP