Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fyr

 

 

 

hon står som fyr

 

havets katastrofer
skylls på henne
när det var vraken
som valde sin undergång

 

eller hur det nu var

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-06-13 20:06



Bookmark and Share


  Anders Perols
Gud är fyren, havet livet och vi vraken? Eller inte. Kan läsas på flera sätt. Mycket bra!
2011-06-14

    lärjunge
Ovissheten
2011-06-14

  anits VIP
Mycket fyndigt
2011-06-13

  stenen/ Yv Ericsson
ja mycket fyndigt, på min ära
gnuggar geniknölen..
2011-06-13

  Ingela Svenson VIP
Katastrofer väljer katastrofer, elelr hur det nu är, fyndigt!
2011-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP