Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ser du?


Se... eller se, fast med annat tonläge




Du ser dig själv efter egen uppfattning och föreställning

Din mor ser dig efter sin egen uppfattning
Det gör din syster, kompis, bekant, bästa vän och respektive också

Alla du känner och resten av alla de som du inte känner ser dig efter
egen personlig uppfattning

Summa sumarum

Ingen ser dig som du ser dig själv


- Så antingen är man en kame leont, eller så... finns man kanske inte




Fri vers av Bodha*
Läst 276 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 01:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bodha*
Bodha*