Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tusen utan slut

Tomt blad (allting snurrar)
Blodbad (slutar sålla)
Nålar med ofantlig stor
koncentration
fast en proposition
på en känslig bit hud

Blundar
och lyssnar (kanske)
Stanna kvar
I stunden då jag dog
falla tusen meter utan slut ner
genom tusen år utan slut av ensamhet
ramlar ut på andra sidan
med svagare knän
Jag skiter i min stolthet nu
Jag skiter i min stolthet nu
(kanske)

Nästa gång ska jag va bättre

(kanske)




Fri vers av Sársauki
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-06-14 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sársauki
Sársauki