Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hurra




tack för den, liksom

 

 

 

jag lever
och alla andra som lever lever

 

grattis till oss

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-06-14 14:16



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Skojfriskt värre idag ser jag!;=)
2011-06-14

    lärjunge
joo, så länge andning pågår ... så visst ... lever människan

kanske inte alla vill delta i Hurraropen därför ... kanske ...
2011-06-14

  stella
Py Edin! ;)
2011-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP