Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ännu en kortkort kärleksdikt...


Du måste...

Du måste förstå att jag älskar dig,
Du måste inse det.
Du måste låta mig älska dig,
Älska mig tillbaks.

Det är allt jag önskar...




Fri vers av Ida Annagreta
Läst 315 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-14 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ida Annagreta
Ida Annagreta