Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spionen

 

 

 

Är ett djur, en människa, en fotograf.

Är illegal i sammanhanget;
en spion från innanmätet.

Är pyromanen
som bränner ned huset med Benzin
och tvättar händerna i Mälaren.

Här är ingången till mig -
ett hål i hjärtat och ett i själen.
En afasi och en väderkvarnsvinge.

Allt som rör sig, och allt som sitter still.

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-14 22:41



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
Denna var kryptisk, men ger en känsla som måste tolkas enär jag inte förstår den, texten äter sig fast!
2011-06-16

  Börje Larsson
Du skriver hur bra som helst. Du borde gett ut nån bok, har du det?
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP