Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag var med två

 

 

 

när jag var med två -

det var lätt och roligt
alla visste

ingen ville ändra

havet bar oss
över året

mot livets sammankomst med döden
där - vid stranden - där stod de två

vi var tre ett tag
sedan valde jag

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-06-14 23:03



Bookmark and Share


  stella
Kryptiskt och bra. ;)
2011-06-15

  Nanna X
haha ; )
fast jag kanske tänker fel?
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP