Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dramatisk Flyglandning

Igår kunde jag genom transparenta rutor se
hur aktiviteten på flygfältet var i negativa tal

En lättledd blick fördes mot skyn
Den så vanligt harmoniska atmosfären har förgiftats
av att två forna luftmassor stött ihop
tills riket gett med sig i tårar

Jag lyckas dra mig ur molnkrigets förbannelse
för att sedan uppleva oxygenets frånvaro
Mina tunt formade andetag skapar
synvillor bara för min livsnöd


Vid en kopp kall kaffe bläddrades tidningsbladen
Följande årstid skulle komma att bli den mest
svårpasserade period någonsin
Känslan av att bli fördröjd
växte allt starkare

Trots väderprognoserna kan jag dagen efter igår
se med klara ögon hur mina hjärtslag signalerar
fram dig

En flykt har nu landat
i min lems
flygplats




Fri vers (Modernistisk dikt) av Paulus Johannes Allaverdi
Läst 1190 gånger och applåderad av 63 personer
Publicerad 2011-06-15 02:50



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Rymdens krafter och fenomen blandas
på ett storslaget sätt med dina
egna inre krafter.
2011-08-27

  Zelogath
Du har gjort det igen min vän
Du skriver vackert, bildat och har en gnutta krydda i sig
En krydda jag inte kan sätta ordet på
Men det känns alltid speciellt när man läser dina texter
Bravo!
2011-07-03

  Luciann Khan
Sjælens landing i kroppen?;-) Dramatisk med en aning humor! Den gillar jag:-) Bra skrivit!
2011-06-30

  Roula O
Mkt bra!
2011-06-22

  coleve
Bra skrivet! :D
2011-06-22

  MoonCalled
Mycket bra! :D
2011-06-21

  Ezmeralda VIP
Bra skrivet, du landade till slut iallafall.
2011-06-16

  Ordregnspoeten
Tack för denna intressanta betraktelse om flyg och atmosfäriska störningar. Själv har jag att förhålla mig till den elaka jordens störningar som är som att befinna sig i ett hus när det är jordbävning.
2011-06-15

  Marja-Liisa Koski VIP
Paulus, lika perfekt som alltid!
Kram!
ML
2011-06-15

  Lena Själsöga Keijser
vandrar in i dina ord
befinner mig i molnen
och de andas denna dag

ser landskapen

och
din landning

är

är

det är fint se dina ordsmycken segla in
du håller dem i dina händer ur hjärtsjö
och de är friskapande för ögonmötarens själshav
2011-06-15

  anits VIP
Bra skrivet
2011-06-15

  Robin V
Snyggt skrivet!
2011-06-15

  cilax VIP
Skit bra detta. Oväntade (för läsaren) associationer. Formen lems ser jag för första gången, brukar vara lemmens men lems är oväntat och därför bra.
2011-06-15

  lodjuret/seglare VIP
adressaten förstår inte alltid meddelandet trots att adressen kan vara nog så riktigt riktad
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Paulus Johannes Allaverdi
Paulus Johannes Allaverdi