Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här är gammal, men jag vill lyfta fram den, eftersom jag faktiskt får vara kvinna igen. Vilken skön känsla.


Jag är inte kvinna längre



Jag vet nu, varför vi inte längre älskar

Jag är ingen kvinna längre

Jag är husets huvud,
husets styrka

Jag är den som vågar ta beslut
Den som vågar vara arg


Förr var jag den som kunde älska


Nu är jag så inne i mitt ansvar
att jag inte kan vara mjuk längre
Kan inte ge mej hän längre

Jag är den, alla litar på


Jag äger kjol och röda strumpor,
Jag sminkar mig varje dag
men jag är ingen kvinna längre

Jag får inte vara kvinnlig och svag
Det finns ingen som tar mej i sitt beskydd
I sina starka, trygga armar

Tänk om du ens en gång kunde visa omtanke

Tänk om du ens en gång kunde visa styrka

Tänk om du kunde vara MAN

Så jag fick vara din kvinna. Din KVINNA.

Tänk om du en gång bara kunde...



Tänk om du ens nångång kunde sanda infarten, utan att jag bad dej om det




Fri vers av Virgo Cinnamon
Läst 735 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-12-30 11:44



Bookmark and Share


  Markattan
Syrligt och välskrivet om känslan att alltid behöva vara den som tar tag i saker och ting, att inte få vara den som för en stund inte behöver bry sig och ta ansvar.
2006-01-02

  Ola Rydberg
gillade denna suveräna text
som lyser i sin beska ton !
2005-12-30

  Propella
Jag förstår precis vad du menar. Jäklar vad bra!
2005-12-30

  kärleksbarn
åh vad bra
naket och sårbart
gillar!
2005-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Virgo Cinnamon
Virgo Cinnamon