Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

98


 

sommarandas

den tysta

morgonen

 

är


vi


innanför varandra

bara



liv


och fri flykt




Fri vers av in effigie VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-06-16 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP