Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

97

 

 

 

smak av längtan


och horisont

möter kvällsbranden



i dina kyssar


är tystnaden




evig




Fri vers av in effigie VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-06-16 19:33



Bookmark and Share


  Lollitta VIP
i dina kyssar



är tystnaden

__________R.!
2015-05-15

  mare VIP
Ljuvliga rader..
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP