Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

balkongen

 

 

 

balkongen har ett sätt
att lossna från väggen

och dimpa

 

jag bor på hospiset
bredvid alla de andra

hospisen

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-06-17 11:27



Bookmark and Share


  anits VIP
en balkong jag inte skulle tordas
gå ut på, bra skrivet
2011-06-17

  Ingela Svenson VIP
en äventyrlig bakong, vill jag lova! Och vad gör poeten på hospiset!
2011-06-17

  mickech
Bra skrivet!
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP