Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade son

Med dina kramar jag känner din kärlek,
med dina ord du säger jag är det bästa,
med dina skratt och bus jag känner kärlek.

"Du vet, ibland blir det svårt, ibland kan man
inte vara den man önskade."
"Mamma, jag älskar dig."
"Jag vet, men en gång i tiden blev allt så svårt,
du och din lillebror kunde inte bo ihop med oss."
"Du och pappa mådde dåligt."
"Jag valde detta till dig, för du är det bästa för mig."
"Mamma, jag vet."
Kramen jag ger trots du lång blivit stärker våra band
ännu mer.

Nu du 16 är, vuxit upp med styrka, mod och
tro på detta liv.
Kärlek växer från mitt hjärta till ditt, viskar din
mamma är hos dig alltid.

"Jag lämnade inte dig bort för att slippa dig,
mitt hjärta brast då du försvann. Natt som dag jag
grät utan slut.
Då hoppet växte tårarna också slutade rinna."

Min älskade son, du vet min kärlek till dig så stark utan
slut, aldrig jag glömma de små ord du säger.
"Älskar dig mamma, saknar dig mamma, puss och
kram. Du är bäst, tack för jag får ha detta livet.

Min älskade son du kommer att välja ett bra liv
och jag kommer att finnas i detta med allt jag kan ge.




Fri vers av Filosofen2
Läst 1258 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2011-06-17 12:20



Bookmark and Share


  Federico Romano
Klart att man blir tankfull av ödet..
2012-10-11

  LassO
ärlig härlig kärlighets förklaring
2011-08-20

  Aisha VIP
så ömt och kärleksfullt..
jag blir mycket berörd!
2011-08-16

    Birgersdotter VIP
så otroligt innerligt och vackert
2011-07-31

  Anna*
Vackert! Ömt och kärleksfullt!
2011-07-18

  aol
vackert innerligt vännen, så berörande
2011-06-18

    AA VIP
Vackert.....innerligt. Du menar vartenda ord. En text som berör.
2011-06-18

    ej medlem längre
Beautiful, som den innerligaste musik
2011-06-17

  Herr Funderare
Stark text!!
Verkligen fint skrivet, man kan nästan ta på kärleken mellan dig och din son....
2011-06-17

  Mow Dean VIP
det är en bra mamma som skrivit och tänkt det här.
det berör djupt.
2011-06-17

  La Magnólia VIP
Jag vet och förstår min vän, att det här betyder lycka för dig! Att få höra "Mamma, jag älskar dig" ... "Mamma, jag vet" ... Njut av varje ord .. ta vara på varje stund du förlorat ...
2011-06-17

  mickech
Ömsint,starkt och sorgligt
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2