Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Händer





Dina händer


gav mig


allt jag var


rädd för




Fri vers (Fri form) av blaite
Läst 747 gånger och applåderad av 30 personer
Publicerad 2011-06-17 23:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Den korta disponeringen med enter efter var rad är genialisk. Så jäkla enkelt att läsa och tänka. Skitbra.
2012-09-01

  Fru Intighet
Kort, men så otroligt gripande och berörande!
2011-07-20

  karenina VIP
kort, intensiv och med närvarande berörande känsla
2011-07-20

  Junitvillingen
Det blir många pluspoäng för denna fyndighet! Den går att tolka på flera sätt...både positivt & negativt...kanske är texten en kärleksförklaring - eller tvärtom. Mycket snillrikt formulerat men så är det ju DU som står bakom pennan/tangenterna!!
2011-07-20

    ej medlem längre
Mycket bra och träffande! Tummen upp!
2011-07-07

  Nina Nightwish
Ja, orden känns.. Precis så som det ska vara
2011-06-29

  Ninananonia VIP
Det var händer...berörande...
2011-06-29

  Roula O
Tungt..
2011-06-22

  Angie VS Life
Så få ord kan trigga så mycket tankar och känslor! Beundransvärt!
2011-06-21

    Tea Alex
Ja precis så.

Jag glömmer aldrig min fars händer.
2011-06-21

  Baystream
Denna gillar jag.
2011-06-20

  wildrose
Du är bra! Tjatigt?
2011-06-18

  Fridan
Helt enkelt väldigt vackert.
2011-06-18

  Svartsilver
oj här kan man läsa sig in i allt.
kan det handla om rädslan
eller om kärlek.


får tänkas på. gillar den mkt.
2011-06-17

    ej medlem längre
Så,,
ännu en gång skarpa rader
för läsaren att tolka.
Inspireras av denna skicklighet i diktandet.
2011-06-17
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite