Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resande hit och dit

Sommarbris, sommarsol
bad i olika hav.
Grillning, tassande i dagg då
morgonen precis kommit igång.

Bassängen uppblåst, fylls med vatten,
då hettan slår. Solar huden brun
då bikini sitter på.
Skugga sökes upp då strålar för
starka blir.

Kaffe, vatten, fika i det gröna, grilla
kvällen lång.
Då natten faller på visas himlens
konstverk av stjärnor små.

Resor vi nu kan ta utan hejd då
kortet bara visas. Stolt min dotter
visar det och vet vi åka långt,
långt bort.

Sommarbris, sommarsol
bildar små öar då drömmar slår
in, äntligen vi slipper hemma vara
då längtan ut blir för stor.




Fri vers av Filosofen2
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-18 11:09



Bookmark and Share


  Nikolai Jungsin VIP
så somrigt det kan bli.. underbar känsla..
2011-06-29

  Heikki Hellman
Livets och semesterns realism väl uppfattad. Skönt att få semestra vid havet!
2011-06-19

  Mattias Alveteg (Lavtege)
Mm, det är en skön årstid detta!
2011-06-19
  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2