Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kallvällan

 

 

 

senvirket stramas åt och
kallvällan klarnar

minnesfragmentering med gren
virvelvind, levande tromb

 

summer, winter
I have it all

 

traktens mord, avgas, receptblock
gravljus tända med morfin

mellanmånen rotationsröd
tänder stommar ladors ben

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-06-18 12:41



Bookmark and Share


  Nanna X
håller med Anders nedan
mycket tät och skimrande text!
2011-06-19

  Anders Perols
Spännande text skriven på ett säreget, Edinskt vis. Mycket bra!
2011-06-19

  Ingela Svenson VIP
Oj här fick jag något att bita i, klurigt, en viss längtan efter äventyr av vilket slag det vara månde?!?
2011-06-18

  /Isabel
Jo, litet wild n´crazy är den. Texten. :)

Första stycket tycker jag är riktigt starkt, en känsla djupt in i de mörkaste ådrorna.

Det är bara du som kommer undan med att blanda in ord, ibland även strofer, på engelska. Det är sådan timing i det du skapar att något annat alternativ blir otänkbart.

Luddig kommentar från mig, men hoppas du ändå förstår vad jag menar.
2011-06-18

  cilax VIP
Gravljus tända med morfin, wow wow, det är så vackert sagt
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP