Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puzz, en sammanfattning av sjuan

Ja har förelskat mej i Fille, han går på franskan

Men innan dess va de Marcus i 9A

Inan dess vet ja att Linus var kär i mej

men han är ingen attraktiv man

Fia e kär i Gabriel, och Lisa e kär i Vincent F

som e tokig i Sarah som har börjat snuza!! ÖöÖÖ Rälit.

Håriga Lotten trilade på gympan idag

hon trodde hon skulle fånga vollybolen, alla garva som fan

Och ja fick en relijonsbok i arslet av nån åtta, han log skitfult och sprang iväg.

Alla säger att jag ser annorektisk ut men asså jag äter som en griz.

Jag hoppaz Ted komer imorgon...... han har asfina ögon ;P

Åsså ska ja färja håret ikväll, platina...

Åh va ja älzkar Eminem azzå "Kill you" Jää Puzz!




Prosa av Eunice
Läst 600 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-06-18 14:38



Bookmark and Share


  Mow Dean VIP
glad!
2011-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Eunice
Eunice