Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

templet

 

och templet tar min hand

stig in i ditt själv

 

 

andas

 

 

morgondalens sånger




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 401 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 15:55



Bookmark and Share


  Mona Drugge
Så fin. Mycket.
2011-06-26

  Ninananonia VIP
Mmm älskar detta tempel... vackert...
2011-06-19

  Kristina Wallbing
"morgondalens sånger"!!! ljuvlig bild!
2011-06-18

  karenina VIP
tycker mkt om djupet och budskapet i dessa underbara rader
2011-06-18

  Jan Widströmer VIP
Kroppen den helige andes tempel - härmed påmint om konfessionsfritt
2011-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser