Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nybäddat

Med fingertoppskänsla
smeker jag
föraktfullt
din lust
att vinna
Mig får du inte
tillbaka




Fri vers (Fri form) av Z dotter
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-06-18 20:52



Bookmark and Share


  M.A.J.R
Absolut något bra skrivet var det här...Applåd? självklart.
2011-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Z dotter
Z dotter