Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara den svåra stunden, eller framtid?

Vem har?
inte jag

när ska man?
inte nu

är det jag som är en stor skit
eller är en del inte mig förtjänt?


jag ser ett mönster
eller är det jag som vävt det?


varför ska tvåsamheten
eller är det tresamheten
eller är det jag och min släkt
och du och din... och din förra


nu är jag inte lyhörd
nu är jag inte ödmjuk


men jag är sårad
jag är trött




Fri vers av Mona*
Läst 501 gånger
Publicerad 2011-06-18 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona*
Mona*